Kwiaty cukinii nadziewane Krabem z sosem maślanym musztardowym

Kwiaty cukinii nadziewane Krabem z sosem maślanym musztardowym
Kwiaty cukinii nadziewane Krabem z sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.15 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka musztardy dijon, woda, sól morska i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Krab nadziewane cukinia kwiaty przepis, Nadziewane Kwiaty Cukinii, oraz Nadziewane Kwiaty Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać mięso krabowe, Creme fraîche, sok z cytryny i skórkę oraz szczypiorek. Doprawić do smaku solą, białym pieprzem i piment D ' Espelette. Za pomocą małej łyżki lub torebki, delikatnie napełnić każdy kwiat cukinii trzy czwarte pełne mieszaniną kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
Creme FraicheCreme Fraiche
Biały PieprzBiały Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KrabKrab
SzczypiorekSzczypiorek
Ziele AngielskieZiele Angielskie
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu i ubić w maśle 1 łyżkę na raz, aż całe masło jest emulgowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubić w obu musztardach i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić SOS maślany na bok i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieść duży garnek wypełniony 2 cale wody na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Nadziewane kwiaty cukinii umieścić we wkładce do parownika, a następnie umieścić parownik w garnku. Przykryć i parować, aż nadzienie kraba będzie gorące, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Umieść 3 kwiaty cukinii na każdym z 4 talerzy. Szczypiorek wymieszać z sosem maślanym musztardowym, łyżką sosu nad i wokół nadziewanych kwiatów i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
SOSSOS
7
Reprinted with permission from Avec Ripert: a Culinary Journey with Eric Ripert by Eric Ripert with Angie Mosier and Soa Davies, (C) 2010 John Wiley & Sons, Inc.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn