Kwiaty cukinii nadziewane Krabem z sosem maślanym musztardowym

Kwiaty cukinii nadziewane Krabem z sosem maślanym musztardowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj nadziewanych Krabem kwiatów cukinii z sosem musztardowym. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 23 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, masło, crème fraîche i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kwiaty cukinii nadziewane Krabem z sosem maślanym musztardowym, Krab nadziewane cukinia kwiaty przepis, oraz Nadziewane Kwiaty Cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać mięso krabowe, Creme fraîche, sok z cytryny i skórkę oraz szczypiorek. Doprawić do smaku solą, białym pieprzem i piment D ' Espelette. Za pomocą małej łyżki lub torebki, delikatnie napełnić każdy kwiat cukinii trzy czwarte pełne mieszaniną kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
KrabKrab
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
2
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu i ubić w maśle 1 łyżkę na raz, aż całe masło jest emulgowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Ubić w obu musztardach i doprawić do smaku solą i pieprzem. Odstawić SOS maślany na bok i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Umieść duży garnek wypełniony 2 cale wody na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
5
Nadziewane kwiaty cukinii umieścić we wkładce do parownika, a następnie umieścić parownik w garnku. Przykryć i parować, aż nadzienie kraba będzie gorące, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
6
Umieść 3 kwiaty cukinii na każdym z 4 talerzy. Szczypiorek wymieszać z sosem maślanym musztardowym, łyżką sosu nad i wokół nadziewanych kwiatów i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwiaty CukiniiKwiaty Cukinii
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Reprinted with permission from Avec Ripert: a Culinary Journey with Eric Ripert by Eric Ripert with Angie Mosier and Soa Davies, (C) 2010 John Wiley & Sons, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn