Kwaśno-Wiśniowy Placek Streusel
Kwaśno-wiśniowe ciasto Streusel może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, wiśnie, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Muffiny Streusel Z Wiśniami, Ciasto Wiśniowe, oraz Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym.
Instrukcje
Rozwałkować ciasto crust dysku na powierzchni mąki do 13 1/2-calowy Okrągły.
Przenieś do 9-calowego szklanego naczynia do ciasta. Trim zwis do 1 cala. Wchodzisz krawędzie pod. Crimp, tworząc wysokie obrzeże (około 1/2 cala nad bokami naczynia). Schłodzić co najmniej 30 minut i do 1 dnia.
Wymieszać pierwsze 5 składników w misce.
Dodać roztopione masło i wanilię; wcierać opuszkami palców, aż utworzą się małe grudki. (Może być wykonany 4 godziny wcześniej. Przykryć; odstawić w temperaturze pokojowej.)
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 191°.
Umieść wyłożoną folią blachę do pieczenia w dolnej części piekarnika, aby złapać wycieki.
Wymieszać pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Dodać wiśnie; wrzucić do herbu.
Odstawić, aż wiśnie zaczną uwalniać sok, mieszając od czasu do czasu, około 10 minut.
Przelej nadzienie na schłodzoną skorupę, układając w środku.
Posyp streusel, całkowicie pokrywając i naciskając, aby przylegać.
Piec ciasto 20 minut. Namiot luźno z folią.
Piec do wypełnienia pęcherzyków gęsto i streusel jest złoty, o 1 godzinę 10 minut dłużej. Spoko na stojaku.