Kwaśna Śmietana Szarlotka I
Kwaśna śmietana szarlotka i jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka śmietany, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym, oraz Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną.
Instrukcje
Wymieszać razem 2 łyżki mąki, sól, 3/4 szklanki cukru i gałki muszkatołowej w misce.
Połącz jajko, śmietanę i wanilię w innej misce; dobrze wymieszaj.
Dodać mieszaninę jaj do suchych składników; dobrze wymieszać. Wymieszać z jabłkami i mieszanką łyżki do unbaked Pie shell.
Piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F (205 stopni C) 15 minut.
Obniżyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec 30 minut więcej.
Wyjąć ciasto z piekarnika. Zwiększ temperaturę do 400 stopni F (205 stopni C).
Przygotować cynamonową polewę i posypać ciasto. Powrót do piekarnika i piec 10 minut więcej. Spoko na stojaku.
Połącz 1/3 szklanki cukru, 1/3 szklanki mąki i 1 łyżeczkę zmielonego cynamonu w misce.
Pokrój w 2 łyżki masła lub zwykłej margaryny, aż będą kruche, używając blendera do ciast.