Kwaśna śmietana, Cheddar i herbatniki z zieloną cebulą
Kwaśna śmietana, Cheddar i herbatniki z zieloną cebulą to Wegetariańskie przystawka. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, zieloną cebulę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Śmietankowy Cheddar i szczypiorek upuszczają ciastka, Ciasto kukurydziane Cheddar z zieloną cebulą kwaśną śmietaną, oraz Herbatniki Z Zieloną Cebulą.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sól i sodę wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Dodać ser i cebulę; dobrze wrzucić.
Dodać maślankę i kwaśną śmietanę; mieszać tylko do wilgotności.
Upuść ciasto o 1/4 garści na blachę do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w 450 przez 15 minut lub do momentu, aż brzegi będą brązowe.
Wyjąć herbatniki z patelni; ostudzić na stojakach z drutu.