Kwaśna zupa rybna z kapustą Napa i grzybami Enoki

Kwaśna zupa rybna z kapustą Napa i grzybami Enoki
Kwaśna zupa rybna z kapustą Napa i grzybami Enoki to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka filetów z Lucjana, wywar rybny, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gorąca I Kwaśna Zupa Z Kłosami Drzewnymi I Kapustą Napa, Zupa Miso z grzybami Enoki, oraz Zupa Miso z grzybami Enoki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Za pomocą nożyczek pokrój makaron celofanowy na 3 cale długości. W żaroodpornej misce, przykryć makaron bardzo gorącą wodą z kranu i odstawić, aż jasne i giętkie, o 5 protokół; spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
W dużym rondlu doprowadzić do wrzenia bulion, szalotki, musztardowo-zielony płyn do marynowania, imbir i 1 łyżkę octu ryżowego i sosu rybnego. Dusić na umiarkowanie małym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Sos RybnySos Rybny
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać kapustę i dusić na umiarkowanym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
4
Dodać grzyby enoki i makaron celofanowy i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron CelofanowyMakaron Celofanowy
Grzyby EnokiGrzyby Enoki
5
Dodać rybę do zupy i gotować na wolnym ogniu, aż ledwo gotowane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
6
Dodać kolendrę, marynowane musztardy i pozostałe 1 łyżka octu ryżowego i sosu rybnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana MusztardaMarynowana Musztarda
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Sos RybnySos Rybny
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
7
Podawać, podając przy stole dodatkowy sos rybny i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn