Kwadraty Rabarbaru
Rabarbar kwadraty może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 14g tłuszczu i w sumie 242 kalorii. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 52 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Przynosi ci smak domu. Mieszanka masła, cukru, ciężkiej śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rabarbar Kruche Kwadraty, Kwadraty Sernika Rabarbarowego, oraz Kwadraty Truskawkowo-Rabarbarowe.
Instrukcje
Połącz mąkę i cukier; pokroić na maśle, aż będzie kruchy. Wciśnij 13 cali. x 9-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10 minut. Lekko ostudzić.
Do nadzienia zmiksuj mąkę i śmietanę w misce na gładką masę.
Dodaj 1-1 / 4 szklanki cukru i żółtek jaj; dobrze wymieszaj. Dodać wanilię i rabarbar.
Piec w temperaturze 325° przez 55-60 minut lub do momentu, gdy ostry nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
W międzyczasie zrób bezę, ubijając białka na sztywną pianę.
Dodaj pozostały cukier i ponownie ubij, aż utworzą się sztywne szczyty.
Wyjmij ciasto z piekarnika; natychmiast posyp bezą i lekko podsmaż.