Kuszenie Janssona (Janssons Frestelse)

Kuszenie Janssona (Janssons Frestelse)
Kuszenie Janssona (Janssons Frestelse) wymaga mniej więcej 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten pescatariański przepis służy 15 i kosztuje 42 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to skandynawskie danie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę, cebulę, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Janssons Frestelse (Kuszenie Janssona), Jansson ' s Temptation (szwedzka zapiekanka z ziemniaków i sardeli), oraz Temptation Plantain.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Masło naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Cebulę równomiernie rozprowadzić na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia. Równomiernie rozprowadzić anchois na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Na wierzch anchois ułożyć ziemniaki, następnie zalać gęstą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
4
Bułkę tartą wymieszać z roztopionym masłem, następnie posypać ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
5
Umieść na blasze do pieczenia złapać śmietanę, która pęcherzyki nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki zmiękną, krem zmniejszy się, a naczynie zmieni się w głęboki złoty kolor, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia3
Magazyn