Kuskus ze smażonymi warzywami

Kuskus ze smażonymi warzywami
Kuskus ze smażonymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 15g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól, ser feta, cukinia i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Spróbuj Warzywa curry na kuskusie, Pikantny kuskus i warzywa, oraz Kuskus z warzywami Żniwnymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj kuskus (zagotuj wodę, włóż kuskus do kubka, dodaj wrzącą wodę do kubka)
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
WodaWoda
2
Warzywa pokroić (małe plasterki lub kostkę), podsmażyć na patelni z oliwą z oliwek, dodać chili, sól, pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Papryka ChiliPapryka Chili
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pokroić fetę na małe kawałki, położyć na kuskus, na wierzch położyć warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KuskusKuskus
Ser FetaSer Feta

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia59
Magazyn