Kuskus z warzywami wiosennymi i sosem Harissa to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 562 kalorie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pomidor śliwkowy, por, groszek cukrowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi dodatek do Wiosna. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Kuskus z pieczonymi warzywami, kiełbasą z kurczaka i Harissą, Kuskus z warzywami wiosennymi, oraz Izraelski Kuskus z Pesto i warzywami wiosennymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przygotować kuskus zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, z pominięciem oleju. Wymieszaj pomidora i ziele angielskie; utrzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj por i następne 6 składników( por przez czosnek); smażyć 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodaj szpinak, pietruszka, cukier, sól, i ciecierzyca; smażyć 2 protokół. Mieszankę warzywną wymieszać z kuskusem i podawać z sosem Harissa.