Kuskus Z Rumianej Dyni
Rumiane dyni kuskus jest wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 221 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieczony, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pappardelle z dyni, rumianym masłem i Chard, Ravioli z dyni z rozmarynem, oraz Squash faszerowane muszelki z szałwią brązowym masłem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj squash: Odklej skórę obieraczką do warzyw. Przyciąć górę i dół.
Odetnij szyję od żarówki squasha. Połówki każdego kawałka wzdłuż i zeskrobać nasiona.
Pokroić w kostkę 1/4 cala i odstawić. (Będziesz potrzebował około 3 filiżanek. Zachowaj pozostałe do innego użytku.)
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu do połysku.
Dodać squash i kminek, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż squash jest rumiane i przetargu widelec, o 30 protokół; odstawić.
Umieścić kuskus w średniej żaroodpornej misce. Doprowadzić bulion lub wodę do wrzenia w małym rondlu na dużym ogniu.
Polać kuskusem i wymieszać. Przykryć folią i odstawić na bok, aż kuskus będzie miękki i ciecz zostanie wchłonięta, około 5 do 10 minut. Wymieszać szalotki i migdały.