Kuskus z puree ze słodkich ziemniaków i chipsami z jarmużu

Kuskus z puree ze słodkich ziemniaków i chipsami z jarmużu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Kuskus z puree ze słodkich ziemniaków i chipsami z jarmużu. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 557 kalorii. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, izraelski kuskus, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 129 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Słodkie ziemniaki i kapusta kuskus, Purée z kalafiora i kawior na chipsach ziemniaczanych z koniczyny, oraz Jarmuż i Purée ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej do 149°. przykryj dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W dużej misce wrzucić jarmuż, 1 łyżkę oliwy z oliwek i skórkę z cytryny. Doprawić do smaku solą. Ułóż jarmuż na blasze do pieczenia i przenieś do piekarnika. Gotować przez 10 minut, a następnie obrócić patelnię. Gotować, aż chrupiące, ale nie rumiane, 10 do 12 minut dłużej. Po zakończeniu przenieś wióry jarmużu do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z JarmużuChipsy Z Jarmużu
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
JarmużJarmuż
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W międzyczasie podgrzej dwa cale wody w dużym garnku z koszem na parowiec do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kosz ParowyKosz Parowy
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj kawałki słodkich ziemniaków do koszyka i przykryj. Gotować, aż kawałki będą miękkie i nóż może łatwo wsunąć się w miąższ, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Przenieść słodkie ziemniaki do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka. Wymieszać z masłem i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Podgrzać 1 1/4 szklanki bulionu w średniej wielkości rondlu na dużym ogniu do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać kuskus, doprawić szczyptą soli i zmniejszyć ogień do duszenia. Przykryć, mieszając od czasu do czasu, aż kuskus będzie miękki, ale nie papkowaty, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Odcedzić kuskus w durszlaku, a następnie przenieść do miski. Wymieszać łyżkę oliwy z oliwek i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać około 1/4 szklanki puree ze słodkich ziemniaków do dużej miski. Na wierzchu ćwiartkę kuskusu i ćwiartkę chipsów z jarmużu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Ze Słodkich ZiemniakówPuree Ze Słodkich Ziemniaków
Chipsy Z JarmużuChipsy Z Jarmużu
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
9
Skropić oliwą z oliwek i posypać wędzoną papryką. Powtórzyć z pozostałymi porcjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty1 8-uncjowe Pudełko Muszelek Cannelloni (12 Muszli), Namoczone W Ciepłej Wodzie Przez 2 Minuty
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia24
Magazyn