Kuskus z parmezanem

Kuskus z parmezanem
Przepis na kuskus z parmezanem można przygotować w około 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 177 kalorii. Za 51 centów za porcję otrzymasz dodatek dla 4 osób. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką masło, kuskus, zieloną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 20%, to danie nie jest tak wybitne. Spróbuj kuskusu ze szparagami i parmezanem, szybkiego kuskusu z parmezanem i kuskusu z kurczaka z parmezanem, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W małym rondlu zagotuj wodę i masło. Wymieszać z kuskusem. Przykryj i zdejmij z ognia; odstawić na 5 minut. Rozgnieść widelcem. Wymieszaj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Cukier Turbinado (myty, Surowy).Cukier Turbinado (myty, Surowy).
Arbuz, Do Podania (8 Uncji)Arbuz, Do Podania (8 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Lukieru Waniliowego2 łyżki Lukieru Waniliowego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn