Kuskus z orzeszkami pinii i porzeczkami to wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka zielonej cebuli, ExtraVirgin oliwy z oliwek, groch, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kuskus z orzeszkami piniowymi i porzeczkami, Curry Sałatka z kalafiora z porzeczkami i orzeszkami pinii, oraz Kuskus Izraelski Z Szafranem, Prażonymi Orzeszkami Piniowymi I Porzeczkami.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników, dobrze mieszając trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
W średnim rondlu zagotować 1 1/2 szklanki wody; stopniowo mieszać z kuskusem, porzeczkami i curry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Porzeczki
Curry W Proszku
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić 5 minut. Puch z widelcem.
4
Połącz mieszaninę kuskus, groszek, papryka, orzeszki piniowe i cebulę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Orzeszki Sosnowe
Kuskus
Cebula
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodać mieszankę bulionu; wrzucić delikatnie do herbu.