Kuskus z morelowym winegretem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Kuskus z morelowym winegretem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 61 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, szalotki, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kuskus Z Morelowym Winegretem, Kuskus Z Morelowym Winegretem, oraz Kuskus Morelowy.
Instrukcje
Umieścić kuskus w misce do serwowania.
Dodać 1 1/2 szklanki wrzącej wody i wymieszać. Przykryć szczelnie i odstawić na 10 minut. Tymczasem podgrzać dżem w małym rondlu na średnim ogniu lub w kuchence mikrofalowej na niskim poziomie, aż bulgotanie, 30 do 60 sekund.
Zdjąć z ognia. Natychmiast dodaj ocet, a następnie olej i wymieszaj do połączenia. Doprawić solą i pieprzem; odstawić. Kuskus rozgnieść widelcem i wymieszać z szalotki i migdałów.
Dodaj vinaigrette i wrzucić.
Podawać na ciepło. Wskazówka: ta lekko słodka przystawka jest idealnym dodatkiem do grillowanej lub pieczonej wieprzowiny lub kurczaka. Można również skropić winegret na ryżu lub quinoa zamiast kuskus.