Kuskus z Curry, żurawiną i prażonymi orzeszkami piniowymi
Kuskus z Curry, żurawiną i prażonymi orzeszkami piniowymi to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, orzeszki piniowe, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kuskus cytrynowy z prażonymi orzeszkami pinii, Kuskus mielony z prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Kuskus Izraelski Z Szafranem, Prażonymi Orzeszkami Piniowymi I Porzeczkami dla podobnych receptur.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 12 dolarów za butelkę.
![Aichenberg Premium Gruner Veltliner]()
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.