Kuskus z chrupiącą pancettą i dyni
Kuskus z chrupiącym Pancettan i dyni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 22g białka, oraz 33g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, koszerną sól i pieprz, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 706 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Risotto z dyni z chrupiącą pancettą, Risotto z dyni z chrupiącą pancettą, oraz Zupa Butternut shots z chrupiącymi żołnierzami pancetta.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w patelni 12-calowej na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodać pancetta i gotować, często mieszając, aż ostre i renderowane, 4 do 5 protokół.
Zdjąć naleśnik i odstawić na bok.
Przywrócić patelnię do średniego ciepła.
Dodać pozostały olej, a następnie dodać szalotki, papryka serrano, szczypta soli i pieprzu, i gotować, mieszając często, aż zmięknie, ale nie rumiane, o 3 protokół.
Dodać kminek i czosnek i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać squash i gotować, mieszając często, aż zacznie lekko zmiękczyć, o 5 protokół.
Dodaj kuskus i bulion i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu zostanie wchłonięta i squash będzie miękki, około 12 minut.
Dodać ciecierzycę i pancettę na patelnię do ogrzania, doprawić do smaku solą i pieprzem i wymieszać z sokiem z cytryny.
Odstawić na kilka minut, aby Cous cous zakończyć nawilżania, wymieszać kolendry, i służyć.