Kuskus Warzywny
Need a wegańskie danie główne? Warzywny kuskus może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 583 kalorie, 17g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bulion warzywny, kolendrę i pietruszkę z płaskim liściem, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kuskus warzywny (Couscous aux Légumes), Kuskus Warzywny, oraz 7-Warzywny Kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać duży garnek z sosem na średnim ogniu.
Do garnka dodaj olej, liść laurowy, cebulę, cukinię i żółtą dynię i dopraw solą i pieprzem.
Saute, często mieszając, 7 lub 8 minut.
Dodaj dynię i bulion do patelni i wymieszaj, aby połączyć.
Dodać kminek i kolendrę. Doprowadzić bulion do wrzenia.
Do bulionu dodać kuskus, wymieszać, przykryć i zdjąć z ognia.
Zdejmij pokrywkę z garnka i puch kuskus widelcem.
Z patelni wyjąć laurkę, dodać drobno posiekanego pomidora, kolendrę i natkę pietruszki, ponownie wrzucić widelcem do połączenia i przełożyć na półmisek.
Podawać z ciepłymi płaskimi chlebami śródziemnomorskimi.