Kuskus sycylijski z bulionem rybnym (cuscus con brodo di pesce)

Kuskus sycylijski z bulionem rybnym (cuscus con brodo di pesce)
Sycylijski Kuskus z bulionem rybnym (cuscus con brodo di pesce) jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.34 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, pietruszkę płaską, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liście laurowe można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulion z naleśnikami (Crespelle en Brodo), Zuppa Di Pesce Zupa Rybna, oraz Gran Fritto di Pesce (smażone ryby) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować kuskus zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Tymczasem w dużym garnku lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu podgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać cebulę i gotować, aż zacznie mięknąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i szczypty peperoncino i gotować, aż cebula jest przezroczysta i czosnek jest złoty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać pomidory i seler i gotować, mieszając często, aż będą miękkie i papkowate, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
5
Połóż rybę i wymieszaj, aby przykryć sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodać koncentrat pomidorowy, natkę pietruszki, cynamon, liście laurowe i doprawić solą i pieprzem. Przykryć wodą, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut.Przecedzić wywar przez sito, wyciskając wszystkie soki. Wyrzucić ciała stałe i przenieść bulion do czystej patelni z sosem. Powinno być 4 lub 5 szklanek bulionu; w razie potrzeby wymieszać z wodą. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby. Jamę i ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat PomidorowyKoncentrat Pomidorowy
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Umieścić kuskus w dużej, szerokiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wlać na nią 3 szklanki bulionu, wymieszać widelcem i szczelnie przykryć folią aluminiową. Owinąć ręcznikiem kuchennym i odstawić 30 minut do 1 godziny.Tuż przed podaniem, puch graonów. Podgrzać pozostały bulion i podawać na boku. Top z opcjonalnym smażone kalmary, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia49
Magazyn