Kuskus-papryka faszerowana sosem bazyliowym

Kuskus-papryka faszerowana sosem bazyliowym
Kuskus-papryka nadziewana sosem bazyliowym wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 580 kalorii, 14g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Jeśli masz paprykę, cukier, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Papryka faszerowana kuskusem i fetą, Marokański Kuskus Faszerowane Papryki, oraz Gremolata kuskus-papryka faszerowana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Nadzienie: w średnim rondlu doprowadzić bulion z kurczaka i kminek do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z kuskusem. Przykryć patelnię, aż kuskus będzie miękki i cały płyn zostanie wchłonięty, około 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Kuskus umieścić w dużej misce i dodać fasolę, porzeczki, szpinak, feta i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Mieszaj, aż wszystkie składniki zostaną połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
PorzeczkiPorzeczki
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Pokroić szczyty z papryki i usunąć wszystkie żeberka i nasiona. Jeśli to konieczne, wyciąć bardzo cienki plasterek od podstawy, aby pomóc papryki wstać. Paprykę napełniamy nadzieniem i skropimy wierzch oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Umieścić paprykę w 8 przez 8-calowy plac naczynia do pieczenia. Napełnij naczynie do pieczenia z 3/4-calowej gorącej wody i piec, aż nadzienie jest złoty i papryki są gotowane przez, o 55 do 60 protokół. Kucharze
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Sos: w blenderze połączyć bazylia, creme fraiche, oliwę z oliwek, wodę, czosnek, sok z cytryny, cukier, sól i pieprz. Zmiksować na gładką masę. Przyprawę wyregulować solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Creme FraicheCreme Fraiche
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Wyjąć paprykę z piekarnika i ułożyć na talerzach. Łyżka SOS wokół papryki i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezapakowany kubek posiekane liście szpinaku dla niemowlątzapakowany kubek posiekane liście szpinaku dla niemowląt0Batoniki toffi Heathświeżo zmielony czarny pieprz, plus dodatkowo, w razie potrzebyświeżo zmielony czarny pieprz, plus dodatkowo, w razie potrzeby2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola garbanzo w puszkach, opłukana i osuszonafasola garbanzo w puszkach, opłukana i osuszona1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe6 zewnętrznych liści z dużej cykorii6 zewnętrznych liści z dużej cykorii1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki (o creme fraiche1/2 szklanki (o creme fraiche591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszone porzeczkisuszone porzeczki1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/2 szklanki pokruszonego sera feta1/2 szklanki pokruszonego sera feta2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezapakowany kubek świeżych liści bazyliizapakowany kubek świeżych liści bazylii1ząbek czosnku, grubo posiekanyząbek czosnku, grubo posiekany2Batoniki toffi Heathkminek mielonykminek mielony4krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz2Batoniki toffi Heathświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniskosodowy rosół z kurczakaniskosodowy rosół z kurczaka591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do mżawkioliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do mżawki33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1( bakłażany)papryka pomarańczowapapryka pomarańczowa21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejpapryka czerwonapapryka czerwona0Batoniki toffi Heathsól, plus dodatkowo, w razie potrzebysól, plus dodatkowo, w razie potrzeby0Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie12 łyżeczki czosnku w proszkukońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 44krewetki i żyłkiCiepła woda, w razie potrzebyCiepła woda, w razie potrzeby1( bakłażany)żółta paprykażółta papryka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia41
Magazyn