Kuskus, kukurydza i fasola lima Sauté

Kuskus, kukurydza i fasola lima Sauté
Kuskus, kukurydza i fasola lima Sauté jest Wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 17g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 404 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.38 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, wodę, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z fasoli kukurydzianej i Limy, Sałatka z fasoli Corn 'N' Lima, oraz Brokuły, kukurydza i zielona fasola Saute dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować około 2 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
4
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu.
5
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Puch przed podaniem.
6
Posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn