Izraelski Kuskus z selerem naciowym, szalotki i żurawiny może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 219 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, pietruszki, skórki z pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kuskus Izraelski z jabłkami, żurawiną i ziołami, Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), oraz Sałatka Ziemniaczana Z Selerem I Szalotkami.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Napełnij średni rondel wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Dodać liście laurowe, zmiażdżony czosnek i skórkę. Obficie posolić wodę i doprowadzić ją do wrzenia na średnim ogniu. Podczas gotowania dodać kuskus. Gotować aż gotowane przez, 7 do 8 protokół, a następnie odcedzić. Wyrzucić liście laurowe, czosnek i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Kuskus
Czosnek
Woda
Sól
4
Tymczasem, w dużej misce, wymieszać posiekany czosnek, żurawiny, ocet, białka scallion i seler. Doprawić solą i odstawić na 20 minut, aby zmiękły.