Kuskus Izraelski z groszkiem i miętą

Kuskus Izraelski z groszkiem i miętą
Izraelski Kuskus z groszkiem i miętą może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 340 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól i pieprz, izraelski kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Kuskus izraelski ze świeżym groszkiem i miętą, Kuskus Izraelski Z Groszkiem I Boczkiem, oraz Kuskus Izraelski z kurczakiem i groszkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać izraelski kuskus i gotować, aż al dente, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus IzraelskiKuskus Izraelski
3
Odcedzić izraelski kuskus, rezerwując 1 1/2 szklanki płynu do gotowania; wytrzeć rondel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus IzraelskiKuskus Izraelski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
W rondlu rozpuścić 2 łyżki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać posiekany czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
6
Dodać dziecko groszek i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek DrobnyGroszek Drobny
7
Dodaj kuskus, pozostałe 2 łyżki masła i 1 szklankę płynu do gotowania kuskusu i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kuskus i groszek będą miękkie i pokryte kremowym sosem, 3 do 4 minut. Kuskus i groszek przyprawiamy solą i pieprzem i mieszamy z miętą. Jeśli kuskus wydaje się suchy, wymieszaj pozostałą część płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
8
Przełożyć kuskus do miski i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn