Kury Z Grilla

Kury Z Grilla
Grillowane kury dziczyzny wymagają około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1209 kalorii, 98g białka, oraz 85g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,81 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 3 fanów. Niewiele osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbków czosnku, mielonego kminku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy obejmują Kury Z Grilla, Grillowane Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej, oraz Grillowane Śródziemnomorskie Kornwalijskie Kury Łowne.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj sok z limonki, olej, czosnek, kminek, cynamon, sól i pieprz; dodaj kury. Uszczelnij torbę i odwróć się do płaszcza. Przykryj i wstaw do lodówki na kilka godzin lub na noc, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj kury pod przykryciem na średnim ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 180°, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn