Kury z dziczyzny z boczkiem i sosem żurawinowym

Kury z dziczyzny z boczkiem i sosem żurawinowym
Kury z dziczyzny z boczkiem i sosem żurawinowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 3,78 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 83g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 1073 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Mieszanka boczku, soli, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczone kury kornwalijskie z sosem żurawinowo-portowym, Kury Nadziewane Żurawiną, oraz Klementyna i żurawina glazurowane kury dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia36
Magazyn