Kury po korniszońsku z melasą z granatu
Cornish Game kury z melasą z granatu może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje $4.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 1275 kalorii, 78g białka, oraz 77 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz zapas kurczaka, zieleninę z cebulką, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 47 powiedziałoby, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Kury po korniszońsku z melasą z granatu, Granat Szkliwiony Korniszon Kury Gry, oraz Kury kornwalijskie z glazurą granat-Melasa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wiązać kurze nogi razem ze sznurkiem rzeźniczym lub blanszowaną zielenią scallion.
Zalać dużą patelnię saute oliwą z oliwek i doprowadzić do średnio wysokiego ciepła. Kury obficie przyprawiamy solą. Ostrożnie połóż kury na patelni, skórkę w dół i gotuj, aż skóra stanie się brązowa i chrupiąca, 6 do 7 minut. Obróć kury i brązowo po stronie ciała. Nie tłocz patelni, być może trzeba to zrobić partiami.
Wyjmij kury na tacę z prześcieradłami.
W międzyczasie, połączyć melasę i czosnek w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić melasę do wrzenia i zmniejszyć o połowę, aż syropy, o 20 protokół.
Umyć kury po obu stronach zredukowaną melasą.
Umieść kury w piekarniku i piecz, aż zostaną ugotowane przez, fastrygowanie od czasu do czasu, o 20 protokół.
Wyjąć kury z piekarnika i udekorować plasterkami szalotki.