Kury myśliwskie z farszem owocowo-Parówkowym to bezmleczne danie główne. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 948 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, łyżeczka mieszanki przypraw południowej Francji, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Ze Słonym Farszem Owocowym, Kury Z Grilla I Farsz Z Bakłażanów, oraz Kury z granatu glazurowanego z nadzieniem chlebowym Sosnowo-Orzechowo-porzeczkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Usuwać i rezerwować podroby i szyje od kur. Kury opłukać pod zimną wodą i osuszyć. Kury o połowę wzdłuż; przyciąć nadmiar tłuszczu. Rozluźnij skórę od piersi i podudzia, wkładając palce i delikatnie naciskając między skórę a mięso. Rub 1/2 łyżeczki przyprawy południowej Francji
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z Kurczaka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Wymieszać pod skórą każdej kurzej połowy. Odstawić.
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kostki chleba i dalej 7 składników( kostki chleba przez sól); gotować 1 minutę, mieszając do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
Sól Do Obramowania Szkła
4
Zdjąć z ognia.
5
Ułóż kromki chleba w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali. Łyżka 3/4 szklanki mieszanki farszu na każdej kromce chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Ułożyć 1 kurzą połowę, skórkę do góry, na każdym kopcu mieszanki farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
7
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Połączyć wrzącą wodę i 2 łyżki żurawiny w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 30 minut.
3
Drenaż.
4
Podroby gotować, szyje, 2 łyżki szalotki, i pieprz w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodać soki jabłkowe i żurawinowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub do zmniejszenia do 1 filiżanki. Przecedzić przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Powrót płynu do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)