Kury myśliwskie z farszem owocowo-Parówkowym

Kury myśliwskie z farszem owocowo-Parówkowym to bezmleczne danie główne. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 948 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka pieprzu, łyżeczka mieszanki przypraw południowej Francji, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczone Kury Z Dziczyzny Kornwalijskiej Ze Słonym Farszem Owocowym, Kury Z Grilla I Farsz Z Bakłażanów, oraz Kury z granatu glazurowanego z nadzieniem chlebowym Sosnowo-Orzechowo-porzeczkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuwać i rezerwować podroby i szyje od kur. Kury opłukać pod zimną wodą i osuszyć. Kury o połowę wzdłuż; przyciąć nadmiar tłuszczu. Rozluźnij skórę od piersi i podudzia, wkładając palce i delikatnie naciskając między skórę a mięso. Rub 1/2 łyżeczki przyprawy południowej Francji
Wymieszać pod skórą każdej kurzej połowy. Odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1/4 szklanki szalotki; podsmażyć 2 protokół.
Dodać kostki chleba i dalej 7 składników( kostki chleba przez sól); gotować 1 minutę, mieszając do dobrze wymieszanego.
Ułóż kromki chleba w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali. Łyżka 3/4 szklanki mieszanki farszu na każdej kromce chleba.
Ułożyć 1 kurzą połowę, skórkę do góry, na każdym kopcu mieszanki farszu.
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut.
Połączyć wrzącą wodę i 2 łyżki żurawiny w małej misce.
Podroby gotować, szyje, 2 łyżki szalotki, i pieprz w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż rumiane.
Dodać soki jabłkowe i żurawinowe; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub do zmniejszenia do 1 filiżanki. Przecedzić przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Powrót płynu do patelni.
Połączyć Wino i skrobię kukurydzianą w misce; dobrze wymieszać.
Dodaj mieszankę skrobi kukurydzianej, nawodnioną żurawinę, sok z cytryny i 1/8 łyżeczki przyprawy Southern France
Wymieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę lub do zgęstnienia; stale mieszać.
W razie potrzeby udekoruj natką pietruszki i szałwią.