Kury Miodowo-Musztardowe
Kury miodowo-musztardowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja zawiera 703 kalorie, 59G białka, oraz 48 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kur kornwalijskich, pieprz, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cornish Game kury z miodowo-musztardowo-czosnkowo-Kolendrową glazurą, Miód Gry Kury, oraz Kury Polne Z Marynatą Miodowo-Limonkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać pod zimną wodą; osuszyć.
Usuń skórę; przyciąć nadmiar tłuszczu. Kury podziel na pół wzdłuż.
Na kurze połówki posypać solą i pieprzem; odstawić.
Musztardę i następne 5 składników (musztarda przez goździki) połączyć w małej misce; odstawić.
Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść połówki kury, mięsiste boki do góry, na stojaku do grilla lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; gotować 15 minut z każdej strony lub do momentu, aż soki będą jasne, fastrygowanie od czasu do czasu mieszaniną musztardy.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.