Kury Miodowo-Makowe

Kury Miodowo-Makowe
Kury miodowo-Makowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 550 kalorii, 39g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką kury skalne, sól, mak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Spróbuj Pieczone Kury Z Dziczyzny Z Pesto Z Pesto Z Pesto Z Dyni, Kury kornwalijskie marynowane w miodzie i kokosie, oraz Kury Polne Z Marynatą Miodowo-Limonkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Stojak natryskowy z płytkiej patelni do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Każdą kurę przeciąć na pół; na patelni ułożyć skórkę w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4
Wymieszać miód, mak, musztardę i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakowiecMakowiec
MusztardaMusztarda
ImbirImbir
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Szczotka po obu stronach kur.
6
Pieczenie odkryte przez 1 godzinę obracając raz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn