Kury kornwalijskie z farszem z brązowego ryżu mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie głównego repertuaru dań. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 83g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 1191 kalorii. Na $4.8 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli i mielonego pieprzu, sos żurawinowy, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Kury kornwalijskie z farszem z brązowego ryżu, Kury kornwalijskie z farszem ryżowym, oraz Kury Kornwalijskie Z Farszem Ryżowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Kury opłukać wewnątrz i na zewnątrz i osuszyć. Kury doprawiamy do środka i na zewnątrz solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4
Kury układamy na dużej patelni i odstawiamy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
6
Dodaj szalotki i czosnek i saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, Rozgnieciony
Czosnek Goya®
7
Dodać brązowy ryż i tymianek i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry's
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8
Dodać 1 szklankę bulionu z kurczaka, przykryć i doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu. Pozostawić ryż do gotowania przez 3 minuty, a następnie dodać suszone pomidory i paprykę. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Suszone Pomidory Ze Słoika
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Groszek Goya®
9
Wyjąć z ognia i łyżkę mieszanki ryżu luźno do jamy kur.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®
10
Pozostałe 1/2 szklanki bulionu z kurczaka wlać na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Umieść kury w piekarniku i natychmiast zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
12
Piec 45 minut do 1 godziny, lub do soków z uda uruchomić jasne po przekłuciu widelcem, fastrygowanie co 15 minut z soków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Wyjąć kury z piekarnika i przenieść na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
14
Wlać soki z patelni na wierzch i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Faszerowane kury podawać z sosem żurawinowym i dodatkiem świeżego lub mrożonego groszku śnieżnego podsmażonego w odrobinie oliwy z oliwek i przyprawionego solą i pokruszonym czerwonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)