Kury kornwalijskie z farszem jabłkowo-Rodzynkowym

Kury kornwalijskie z farszem jabłkowo-Rodzynkowym
Kury kornwalijskie z farszem jabłkowo-Rodzynkowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 60g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 817 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, galaretkę jabłkową, kury z dziczyzny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kury Kornwalijskie Z Farszem Ryżowym, Kury kornwalijskie z farszem żurawinowym, oraz Kury kornwalijskie z farszem ryżowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 10-calowej patelni, stopić 3 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Dodać cebulę i jabłko; gotować i mieszać do miękkości. Wymieszać pozostałe składniki farszu. Na patelni o wymiarach 15x10x1 cala rozprowadzić farsz.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
CebulaCebula
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podziel każdą kurę gry na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
4
Posypać lekko solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Połówki kury, skórkę do góry, nad farszem. W rondlu 1-ćwiartkowym roztopić galaretkę z 2 łyżkami masła na małym ogniu; szczotkować kury.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MasłoMasło
GalaretkaGalaretka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Piec na wolnym ogniu od 1 godziny do 1 godziny 15 minut lub do momentu, gdy kury będą delikatne widelcem i do momentu, gdy sok z kur będzie czysty, gdy najgrubsze kawałki zostaną pocięte na kość (co najmniej 74°).
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn