Kury kornwalijskie z dressingiem ryżowym
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Kury kornwalijskie z dressingiem ryżowym mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 84g białka, 72g tłuszczu i w sumie 1178 kalorii. Za 4,42 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką paprykę, majeranek, kury kornwalijskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. 227 osób próbowało i polubiło ten przepis. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Kury kornwalijskie nadziewane ryżem, Kury Kornwalijskie Z Farszem Ryżowym, oraz Kury kornwalijskie z farszem ryżowym.
Instrukcje
W niesmażonym 9-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia, wymieszać bulion, ryż, pieczarki, seler, cebulę, 1/4 łyżeczki majeranku i 1/4 łyżeczki soli.
Kury ułożyć na mieszance ryżowej i posmarować olejem.
Posyp pieprzem i pozostałym majerankiem i solą.
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę. Odkryj i piecz 25-35 minut dłużej lub do momentu, gdy soki będą czyste.