Kury kornwalijskie marynowane w miodzie i kokosie

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj miodu i marynowanych w kokosie Kur kornwalijskich. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 656 kalorii, 49g białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka trawy cytrynowej, sos rybny, mleko kokosowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać lekkie mleko kokosowe, możesz śledzić to danie główne z Cytrynowe bułeczki z mlekiem kokosowym (z dżemem z Jeżynowej Chia) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Rożen Marynowany Kury Kornwalijskie, Marynowane Kury Z Dziczyzny, oraz Kury kornwalijskie z kiszoną kapustą marynowaną w winie.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać zimną wodą; osuszyć. Kury podziel na pół wzdłuż.
Usuń skórę; przyciąć nadmiar tłuszczu.
Umieścić kolendrę, trawę cytrynową, mleko kokosowe, 3 łyżki miodu, sos rybny i pozostałe składniki w blenderze; proces do gładkiej.
Wlać mieszaninę do dużej plastikowej torby na zamek błyskawiczny.
Dodać połówki kurze; uszczelnić i marynować w lodówce 12 godzin lub na noc.
Usunąć połówki kurze z worka, zastrzegając marynatę.
Zarezerwowaną marynatę umieścić w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, często mieszając.
Połówki kury, mięsiste boki do góry, na patelni brojlerów. Włóż termometr do mięsa do mięsistej części uda, upewniając się, że nie dotkniesz kości.
Piec w temperaturze 400 przez 30 minut, często fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Pozostałe 1 łyżkę miodu posmarować kur, i piec kury dodatkowe 20 minut lub aż termometr zarejestruje 180.