Kury Korniszonowe z drobnym ziołem Gremolata

Kury kornwalijskie z drobnymi ziołami Gremolata mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 79g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1024 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką trybula, szczypiorek, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Niedzielna Kolacja: kury Korniszonowe z migdałowym kuskusem, Kury kornwalijskie z masłem ziołowym, oraz Pieczone Kury Korniszonowe Nadziewane Ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć wszystkie składniki i dobrze wymieszać. Rozgrzej grill lub patelnię grillową.
Kury posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill kury na małym ogniu, aż gotowane przez, około 10 do 12 minut na stronie.
Podawać każdej osobie całą kurę i posypać gremolatą.