Kury Korniszonowe szkliwione wiśniami z farszem wiśniowo-wiśniowym
Kury z czereśni polane na zakwasie-farsz Wiśniowy wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1423 kalorii, 101g białka, oraz 86 g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mielony imbir, wiśnie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Glazurowane kury Korniszonowe z nadzieniem Pekanowo-ryżowym, Glazurowane Kury Z Granatem-Farsz Ryżowy, oraz Glazurowane kury z dzikim ryżem i morelowym farszem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 47
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Roztopić masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 1/3 szklanki cebuli, marchew, seler i przyprawa do drobiu; gotować 7 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj bulion i wiśnie. Doprowadzić do duszenia, i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
Połącz mieszankę warzywną, kostki chleba i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce. Dobrze wymieszać, aby połączyć; całkowicie ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W małym rondlu na średnim ogniu wymieszać 1/4 łyżeczki soli, konfitury i kolejnych 6 składników (przez czosnek). Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować 10 minut lub aż lekko gruby, mieszając od czasu do czasu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać pod zimną wodą; osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Usuń skórę; przyciąć nadmiar tłuszczu. Pracując z 1 kurą na raz, luźno napełnij każdą kurę około 3/4 szklanki mieszanki Chlebowej. Wiązać końce nóg razem ze sznurkiem. Wyciągnij końcówki skrzydeł w górę i na plecy; włóż pod kurę. Powtórz procedurę z pozostałymi kurami i mieszaniną chleba; umieść kury, boki piersi do góry, na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sznurek Rzeźniczy
9
Posypać pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
10
Piec w temperaturze 475 przez 15 minut; wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Szczotkuj kury mieszanką konserwową; zmniejsz temperaturę pieca do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Piec DODATKOWE 35 minut lub do termometru włożonego do farszu rejestruje 165, fastrygując co 10 minut mieszaniną konserwową.