Kury Korniszonowe Szkliwione Pigwą
Pigwowo-glazurowane kury kornwalijskie to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 49g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kury kornwalijskie, marmoladę z pigwy rubinowej, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pigwę, możesz podążać za tym daniem głównym z Strudle z pigwy jabłkowej z syropem z pigwy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szkliwione Kury Kornwalijskie, Szkliwione Kury Kornwalijskie, oraz Kury Korniszonowe Szkliwione Pomarańczowo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyje od kur. Kury opłukać pod zimną wodą; osuszyć.
Usuń skórę i przyciąć nadmiar tłuszczu. Pracując z 1 kurą na raz, związać końce nóg razem ze sznurkiem. Wyciągnij końcówki skrzydeł w górę i na plecy; włóż pod kurę.
Połączyć sól i pieprz; posypać kury.
Umieść kury na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; piec przez 45 minut.
Połączyć marmoladę i sok z cytryny w małym rondlu; gotować na średnim ogniu 3 protokół.
Umieścić marmoladę w blenderze; proces do uzyskania gładkiej masy.
Kury szczotkować mieszanką Marmolady.
Piec dodatkowe 15 minut lub aż soki uruchomić jasne, fastrygowanie od czasu do czasu z mieszaniny Marmolady.
Usunąć sznurek; kury podzielić na pół wzdłuż.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.