Kuropatwa pod oliwą z sałatką ze szparagów

Kuropatwa pod oliwą z sałatką ze szparagów
Kuropatwa pod oliwą z sałatką ze szparagów to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1146 kalorii, 165g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 13,84 zł / porcja, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kuropatwy, sok z cytryny, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 godzin. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Kuropatwa z winem i cynamonem, Kuropatwa w cieście z gruszy, oraz Kuropatwa z dzikim ryżem.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Umieścić kuropatwę w wodzie i gotować delikatnie do miękkości, około 45 minut. Ostrożnie wyjąć i pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuropatwaKuropatwa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
Usunąć nogi z tuszy i dobrze wysuszyć.
4
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Usunąć piersi z tuszy z nadal przymocowanym pierwszym stawem Skrzydłowym. Dobrze wysuszyć ręcznikiem i umieścić w naczyniu z nogami. (Zrobić zapas z kości i płynu do gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
6
Wlać ocet na kawałki piersi i nóg, dodać nasiona kopru włoskiego i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
7
Umieścić w lodówce 1 godzinę.
8
Wyjmij kawałki piersi i nóg z lodówki i usuń kawałki z octu. Osusz i ułóż luźno w dużym przezroczystym słoiku z ciastkami. Przykryć oliwą z oliwek i przechowywać w lodówce 2 dni. (Zachowają się w ten sposób przez 2 miesiące). Aby służyć, usunąć 4 piersi i 4 nogi i ogrzać do temperatury pokojowej. Blanszujemy i odświeżamy szparagi i wymieszamy z 4 łyżkami oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz sokiem i skórką z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i podawać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn