Kurczak ze szparagami i pieczoną czerwoną papryką to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. 406 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bulionu z kurczaka, pomidorów romskich, połówek piersi kurczaka bez kości i skórki oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest świetne. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Rigatoni z pikantną kiełbasą z kurczaka, szparagami, bakłażanem i pieczoną papryką, oraz Szparagi Z Pieczoną Czerwoną Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać bulion na dużej patelni na średnim ogniu. Kurczaka przyprawić solą i pieprzem, i umieścić na patelni. Gotować 15 minut, aż kurczak jest prawie gotowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść szparagi, czerwona papryka i czosnek na patelni. Kontynuuj gotowanie 10 minut, lub aż soki z kurczaka uruchomić jasne i szparagi jest miękka.