Kurczak zawinięty w boczek z sosem Tamaryndowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka zawiniętego w boczek z sosem Tamaryndowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 853 kalorie, 50g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka boczku, cebula w proszku, ząbki czosnku, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 67 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Skrzydełka z kurczaka zawinięte w boczek z sosem Barbecue Bourbon, Szaszłyki z kurczaka zawinięte w boczek z ananasem i sosem Teriyaki, oraz Miecznik szkliwiony Tamaryndowcem z sosem limonkowym, kolendrą i Tamaryndowcem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Udka kurczaka umieścić w naczyniu i doprawić solą, pieprzem, kminkiem, tymiankiem i cebulą w proszku.
Całość sosu tamaryndowego umieścić w blenderze i odstawić.Rozgrzej piekarnik do 191°. owinąć plasterek boczku wokół każdej nogi kurczaka. Ułożyć kurczaka na patelni.
Skropić sosem tamaryndowym na nogi i wstawić do lodówki na około 30 minut.
Piec około 45 minut, aż boczek będzie chrupiący i kurczak ugotowany.