Kurczak zawinięty w boczek faszerowany szpinakiem i ricottą

Kurczak zawinięty w boczek faszerowany szpinakiem i ricottą
Kurczak zawinięty w boczek faszerowany szpinakiem i Ricottanem to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 647 kalorii. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 828 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, szpinak, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest spektakularne. Spróbuj Boczek Zawinięty Szpinak Karczoch Faszerowany Kurczak, Polędwiczki wieprzowe faszerowane szpinakiem i włoską kiełbasą (pssssst ... też zawinięte w boczek!), oraz Boczek zawinięty faszerowany kurczak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko olej 9x13 cala naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać czosnek; gotować i mieszać, aż zacznie brązowieć, o 30 sekund. Szybko wymieszać ze szpinakiem i kontynuować gotowanie, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Przenieść mieszaninę do miski i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Pokrój pierś z kurczaka poziomo w granicach 1/2 cala od jednej długiej krawędzi, a następnie otwórz mięso jak książkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Umieść każdą otwartą pierś kurczaka pomiędzy dwoma kawałkami folii z tworzywa sztucznego i Funt młotkiem do mięsa o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
7
Ser ricotta, parmezan, przyprawy włoskie, sól czosnkową i cebulę w proszku wymieszać z gotowanym szpinakiem. Równomiernie podzielić tę mieszankę między piersi kurczaka, a następnie zwinąć każdą W Podłużny kształt, jak burrito, schowany na końcach. Doprawić do smaku solą i pieprzem, posypać włoską przyprawą. Owinąć każdą pierś 2 paskami boczku i zabezpieczyć wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
RamięRamię
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
8
Umieść na przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek będzie brązowy i chrupiący, a kurczak nie jest już różowy, 45 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 5 do 10 minut przed wyjęciem wykałaczek i porcji.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn