Kurczak z salsą z Czarnej Fasoli
Przepis Kurczak z czarną fasolą Salsan jest gotowy w około 25 minut i jest zdecydowanie spektakularny bez glutenu i bez nabiału opcja dla miłośników meksykańskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,65 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 285 kalorii, 31g białka, oraz 3G tłuszczu. 12 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz czosnek w proszku, fasolę, sos pieprzowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób bardzo lubi to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 79%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Kurczak z salsą z Czarnej Fasoli, Grillowany kurczak z salsą z Czarnej Fasoli, oraz Kurczak przyprawiony z czarną fasolą i salsą z Mango.
Instrukcje
W przypadku salsy, w dużej misce, połącz pierwsze osiem składników; przechowywać w lodówce do podania.
Połączyć brązowy cukier, sos pieprzowy, czosnek w proszku, sól i pieprz; przetrzeć po obu stronach kurczaka.
Zwilżyć papierowy ręcznik olejem kuchennym; używając szczypiec o długiej rękojeści, lekko pokryć stojak na grill. Grill kurczaka, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła przez 4-7 minut z każdej strony lub aż termometr odczyta 170°.