Kurczak Z Salsą Verde

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Kurczak z salsą Verde może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 361 kalorii, 36g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Bon Appetit ma 45 fanów. Jeśli masz jalapeño, sok z limonki, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Rozjaśnione Salsa Verde Chicken Enchiladas z ananasem awokado Salsa, Pieczony Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, oraz Kurczak Salsa Verde dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Burn Cottage Cashburn Pinot Noir]()
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Jasne aromatyczne kwiaty, cassis i czerwone owoce dopełniające pikantne i pikantne nuty. Podniebienie jest elastyczne i harmonijne, z ciekawymi warstwami i elementami umami, delikatną fakturą i pięknym zrównoważonym wykończeniem.