Kurczak z salsą brzoskwiniową i melonową

Kurczak z brzoskwinią i salsą melonową może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 26g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.86 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka świeżo liście kolendry, jamajska przyprawa jerk, piersi z kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Przyprawiony Kurczak z salsą melonową, Kurczak z salsą brzoskwiniową awokado, oraz Kurczak kukurydziany z salsą brzoskwiniową.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Ułóż połówki brzoskwiń na patelni grillowej i grilluj 2 do 3 minut na stronę. Odstawić do ostygnięcia, a następnie pokroić w drobną kostkę.
Przyprawić obie strony każdej piersi kurczaka 1 łyżeczką jamajskiej przyprawy jerk.
Włożyć piersi z kurczaka na patelnię i grillować przez 6 minut z każdej strony lub do ugotowania.
Tymczasem w średniej misce połącz grillowane brzoskwinie i pozostałe składniki. Dokładnie wymieszać.
Podawać kurczaka z salsą brzoskwiniową i melonową.