Kurczak Z Puszki Po Piwie

Kurczak w puszce z piwem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 480 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać sól, chiles, oregano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Kurczak Z Puszki Po Piwie, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze, Robot kuchenny, lub młynek do przypraw, połączyć chiles, cukier, sól,i przyprawy.
Usuń szyję i podroby z kurczaka i wyrzuć. Pocierać kurczaka wewnątrz i na zewnątrz z przyprawy rub. Przykryć folią i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub na noc.Zapal grill węglowy i pozwól, aby węgle się spaliły, aż zostaną pokryte szarym popiołem lub podgrzej grill gazowy do medium. Wypij połowę piwa, drugą połowę zostaw w puszce. Przesuń kurczaka na puszkę i umieść na środku rusztu do gotowania, równoważąc kurczaka na dwóch nogach i puszkę, jak statyw. Cover grill.Grillować około 1 1/4 godziny lub do momentu, gdy termometr natychmiastowo odczytany zarejestruje 170 F w piersi i 180 F w udzie, lub do momentu, gdy soki będą czyste. Ostrożnie wyjmij kurczaka i gorącą puszkę z grilla.
Pozwól kurczakowi odpocząć 10 minut przed wyjęciem go z puszki.