Kurczak Z Puszki Po Piwie

Kurczak Z Puszki Po Piwie
Kurczak z puszki po piwie to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 43g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka piwa, przyprawa fajita, dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Smażony kurczak z piwem-piwo dodaje bardzo aromatyczny i ziemski smak do tak wielu rzeczy. Smażony kurczak z piwem jest bajeczny, Kurczak Z Puszki Po Piwie, oraz Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni.

Instrukcje

1
Umieść każdego kurczaka w dużej plastikowej torbie na suwak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Połącz 1 puszkę piwa, włoski sos i przyprawę fajita; polej równomiernie kurczakami. Uszczelnij torby i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa FajitaPrzyprawa Fajita
Włoski DressingWłoski Dressing
KurczakKurczak
PiwoPiwo
3
Usuń kurczaka z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
4
Otwórz pozostałe 3 puszki piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiwoPiwo
5
Umieść każdego kurczaka pionowo na puszce piwa, dopasowując się do jamy. Pociągnij nogi do przodu, aby utworzyć statyw, pozwalając kurczakom stać prosto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
PiwoPiwo
6
Przygotować gorący ogień, układając węgiel drzewny z jednej strony grilla, pozostawiając drugą stronę pustą. (W przypadku grilli gazowych światło tylko jednej strony.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
7
Umieść ruszt do jedzenia na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
8
Umieścić kurczaki pionowo na nieoświetlonej stronie grilla. Grill, przykryty pokrywą grilla, 1 godzina i 20 minut lub do złotego i termometr do mięsa rejestruje 17
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
9
Odstawić 10 minut lub aż termometr osiągnie 18
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
10
Ostrożnie wyjmij puszki i pokrój kurczaki na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KurczakKurczak
11
Marynowany stek: Pomiń 3 puszki piwa. Substytut 3 (2-Funt) steki flank dla kurczaka, i marynować zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Cały KurczakCały Kurczak
PiwoPiwo
12
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
13
Umieść stek na oświetlonej stronie grilla. Grill, przykryty pokrywą, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę5 Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostkę
14
około 20 minut lub do pożądanego stopnia doness.
15
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
16
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy przyprawy Fiesta marki Bolner Extra Fancy Fajita, która jest dostępna w Wal-Mart i większości supermarketów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa FajitaPrzyprawa Fajita
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn