Kurczak z pomidorami i chrupiącymi okruchami
Tomato & crispy crumb chicken może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 228 kalorii, 29g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga goździka czosnku, chleba razowego, przecieru pomidorowego i zielonej fasoli. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pomidor Bazylia Pieczony Chrupiący Kurczak, Chrupiące kotlety z kurczaka z Pomidorkiem wiśniowym Panzanella, oraz Chrupiące kotlety z kurczaka z Pomidorkiem wiśniowym Panzanella.
Instrukcje
Piekarnik do 190C / wentylator 170C / Gaz
Podziel piersi kurczaka prawie na pół i otwórz się jak książka.
Umieść w nieprzywierającej puszce do pieczenia. Zmiksuj chleb na okruchy w robocie kuchennym, a następnie wymieszaj z ziołami.
Pomidory wymieszać z czosnkiem, octem i pomidorem czystym.
SOS rozłożyć na kurczaku, posypać okruchami, następnie piec 20-25 minut, aż kurczak będzie miękki.
Podczas gotowania kurczaka, gotować mrożoną fasolę przez 3-5 minut, aż po prostu miękkie.
Podawać kurczaka, posypane natką pietruszki, na łóżku fasoli.