Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem

Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem
Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Na $5.55 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 843 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz perłową cebulę, szpinak, pomarańcze pępkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomarańcze pępka, można śledzić to danie główne z Pomarańcze Sorbetowe Bezowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak z octem trzcinowym z perłową cebulą, pomarańczą i szpinakiem, Soczewica Duszona Na Grzance Ze Szpinakiem I Czerwoną Perłową Cebulą, oraz Duszona Cebula Z Sokiem Pomarańczowym I Octem Balsamicznym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Udka doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2
W szerokim garnku z grubym dnem, z pokrywką, rozpuść masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać uda, strona skóry w dół, i niech gotować bez przenoszenia ich wokół 7 protokół. Zachęcasz do dobrej karmelizacji skóry i rozwijania Tony smaku w tym procesie. Po 7 minutach obrócić uda i dodać cebulę, paprykę i czosnek do garnka. Gotować przez 5 minut, a następnie dodać ocet, uważając, aby nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
To dobry czas, aby wziąć szpatułkę i rozluźnić wszystkie te kapiele. Ocet trzeba ugotować o połowę, a kiedy to się stanie, dodać bulion. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować przez 20 minut na małym ogniu, zdjąć pokrywkę i dodać pomarańcze, miętę i szpinak. Lekko wymieszać i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia37
Magazyn