Kurczak z mąki kukurydzianej z kozim serem i farszem Kiełbasowym

Mąka kukurydziana-chrupiący Kurczak z kozim serem i farszem Kiełbasowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 629 kalorii, 44g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cayenne, wodę, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pecan Crusted Kurczak z truskawkami i kozim serem, Cytrynowy Miód Kozi Ser Chrupiący Kurczak, oraz Pieczony kurczak z porem, estragonem i farszem z koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć kozi ser, kiełbasa, cayenne, 1/4 łyżeczki soli, i pietruszki.
Ostrym nożem wykonaj nacięcie wzdłuż boku każdej piersi kurczaka i pokrój w środek, tworząc kieszeń bez przecinania krawędzi. Napełnij każdą pierś mieszanką koziego sera i ściśnij razem pokrojoną stronę piersi, aby uszczelnić farsz.
W małej misce ubijamy jajko z wodą.
Mąkę kukurydzianą wymieszać z pozostałym 1/4 łyżeczki soli i pieprzem. Zanurz każdą pierś z kurczaka w mieszance mąki kukurydzianej, aby lekko ją pokryć, następnie do mieszaniny jaj, a następnie z powrotem w mączce kukurydzianej.
Na dużej patelni rozgrzać olej na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodać kurczaka i gotować przez 5 protokół. Włączyć i kontynuować gotowanie, aż złoty kolor i gotowane przez, o 5 minut dłużej.
Propozycje Menu: kremowe puree ziemniaczane i proste zielone warzywa są pyszne z tym chrupiącym kurczakiem.
Polecanie wina: w tym daniu dzieje się wiele, od włoskiej kiełbasy po kwaśny kozi ser i chrupiącą mąkę kukurydzianą. Lekki, lekko schłodzony pinot noir z Burgundii we Francji lub z Oregonu ma owocowość i kwasowość, aby być idealnym partnerem.