Kurczak Z Mango
Kurczak z Mango to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bez kości, sól, imbir i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mango Habanero skrzydełka z kurczaka z Curry jogurt Mango Dip, Grillowany kurczak z mango z salsą truskawkową Mango, oraz Mango Kesari-Mango Rava Kesari lub mango Sheera | Mango s.
Instrukcje
Umieść kurczaka na patelni o średnicy 11-12 cali.
Dodaj nektar z mango, bulion, sok z limonki, imbir i cynamon. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso nie będzie już różowe w środku najgrubszej części (wycięte do testu), w sumie 15 do 20 minut.
Przełożyć kurczaka na półmisek i ogrzać.
Gotuj soki na patelni na dużym ogniu, odkryte, aż zredukowane do 1 szklanki, o 5 protokół.
Skrobię kukurydzianą wymieszać z 3 łyżkami wody, wlać do sosu i mieszać do wrzenia.