Kurczak z kremowym szpinakiem i szalotką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kurczaka z kremowym szpinakiem i szalotką. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.21 za porcję. Jedna porcja zawiera 630 kalorii, 39g białka, oraz 48 g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, szpinak, sól koszerna i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Udka z kurczaka z szalotką i szpinakiem, Kremowa Polenta z kurczakiem, karmelizowana szalotka, rukola, oraz Chrupiące kotlety z kurczaka z gruszkami, szalotką i zwiędłym szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Sezon kurczaka z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu i gotować, aż rumiane i gotowane przez, 8 do 10 minut na stronie.
Przenieś na talerze. Łyżka off i wyrzucić wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu i powrót patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, mieszając, aż zaczną mięknąć, 2 do 3 protokół. Wymieszać z winem i kwaśną śmietaną.
Dodaj szpinak, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, podrzucając delikatnie, aż szpinak zacznie więdnąć, 1 do 2 protokół.